Watch Full Movie Online Mortal Engines (2018)

Over de Vereniging van Nederlandse Deelplatformen

De Nederlandse Vereniging van Deelplatformen is het officiƫle orgaan van ondernemingen die in de Nederlandse deeleconomie actief zijn. De Vereniging rekent tot haar kerntaken om de deeleconomie in Nederland te bevorderen door middel van het versterken van de onderlinge samenwerking, het delen van kennis, kunde en netwerk, alsmede door haar leden te representeren in relatie tot het publiek, de pers en de overheid. Verder zal zij initiatieven ontplooien tot behoud en ter verbetering van de marktpositie van haar leden. Lees meer.
De Deeleconomie "De deeleconomie is het economische en sociale fenomeen dat particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en (semi-) publieke instellingen, eventueel tegen betaling, elkaar gebruik laten maken van hun tijdelijk onbenutte consumptie- en bedrijfsgoederen dan wel van hun tijdelijk onbenutte kennis en kunde."
Deeleconomie nieuws

Onze leden

De vereniging valt of staat met het succes van onze leden, de deelplatformen. Alle aangesloten deelplatformen zijn dan ook niet voor niets het hart van de vereniging, die door samenwerking het eigen succes en het succes Nederlandse deeleconomie bevorderen. Wil je met jouw deelplatform hieraan bijdragen? Word dan snel lid!

Lid worden